Figuerola del Camp consolida els seus atractius turístics

Figuerola del Camp compta amb nombrosos atractius per al visitant, tant en el seu entorn natural, com són la Torre de la Mixarda, el Pont del Diable, la Cova del Gat o l’agregat de Miramar i la seva església romànica, com en el mateix nucli de població, amb la Casa de Poblet, l’església de Sant Jaume, la font de la Vila, l’edifici noucentista de la Cooperativa Agrícola, el Museu Etnogràfic i Històric Municipal i tres museus privats, entre altres. Una ruta literària autoguiada, especialment pensada per a fer en família, permet passar per tots aquests espais.

El terme municipal compren bona part de l’espai Natural Protegit del Tossal Gros de Miramar, creuat per nombroses rutes de senderisme, i des del seu cim (Tossal Gros, 867 m) es pot contemplar una magnífica vista del Camp de Tarragona i de la Conca de Barberà.

Amb les obres realitzades en el camí d’accés a la torre de la Mixarda i al Pont del Diable, Figuerola del Camp completa un circuit de recursos turístics totalment accessibles, ara també, per a vehicles.

Aquesta actuació forma part del projecte “Alt Camp: Història i patrimoni, les arrels d’una terra”, gestionat pel Consell Comarcal de l’Alt Camp i cofinançat pels fons estructurals de la Unió Europea FEDER i el Pla Territorial de Foment del Turisme de la Direcció General de Turisme. En total, s’hi inclouen actuacions en vuit municipis de l’Alt Camp per potenciar l’oferta cultural i turística de la comarca.