El Castell de Vallmoll, una joia que val la pena descobrir

VALLMOLL, 18 de març de 2021. Avui s’ha fet la recepció formal de les obres de restauració del Castell de Vallmoll, incloses en el projecte Alt Camp, Història i Patrimoni: Les arrels d’una terra, per part del Consistori i del Consell Comarcal.

En aquest projecte s’han rehabilitat les dues torres de l’ala oest del castell i condicionat part dels patis interiors. La torre més alta, que antigament devia contenir la presó del castell, és ara accesible, a través d’una escala suspesa en el seu interior, des del segon nivell de la torre adjacent.

Vallmoll compta ara amb una impressionant edificació totalment visitable, i apta per encabir-hi molt diversos tipus d’actes en les seves àmplies instal·lacions.

El projecte Alt Camp: història i patrimoni, les arrels d’una terra, que ha estat impulsat de forma conjunta per vuit municipis sota el paraigua ofert pel Consell Comarcal de l’Alt Camp, es presenta amb la voluntat de recuperar edificis i/o espais del patrimoni històric, arquitectònic i cultural d’aquestes poblacions i, a la vegada, desenvolupar una oferta turística singular que permeti el posicionament turístic de l’Alt Camp.