Press Trip i Blog Trip del projecte Alt Camp, Història i Patrimoni

El passat dimecres 15 de juny es va dur a terme un Press Trip i un Blog Trip per donar a conèixer el patrimoni que s’ha recuperat amb el projecte FEDER Alt Camp, Història I Patrimoni als mitjans de comunicació i espais webs especialitzats en turisme. 

Hi va assistir Joan Morales, director de Descobrir Catalunya, Jordi Salvat, periodista del diari ARA, Eva Salvat, periodista i cap de comunicació de la Cambra de Comerç de Valls, Laia Díaz, responsable del web derutaenfamilia.com i Àlex Janó, del web de viatjes janonautas.com.

Es va visitar el Pont del Diable i la Torre de la Mixarda a Figuerola del Camp, La Fàbrica i el Centre d’Interpretació del Tèxtil al Pla de Santa Maria, el Castell de Rodonyà i el Columbari i l’Arbreda de Vila-rodona. A l’acabar el recorregut es van explicar la resta d’espais que no es van visitar en aquesta ocasió: a Bassa Vella i el Pi de Puigpelat, el castell de Vallmoll, ca l’Orga de Picamoixons i el Raval del Carme d’Alcover.

Les explicacions dels diferents responsables dels projectes van ser seguides amb molta atenció pels assistents, que van posar especial ènfasi en destacar la importància de presentar novetats als mitjans especialitzats.