Figuerola del Camp ha acabat les obres al Pont del Diable i a la Torre de la Mixarda

FIGUEROLA DEL CAMP, 28 de setembre de 2020.  Aquest mes d’agost s’han acabat les obres de millora de les defenses del Pont del Diable, segona fase del projecte FEDER al municipi, que han permés consolidar el terreny on s’assenta el pont. El terreny on es sustentava el pont tenia unes evidents pèrdues de volum causades per l’erosió de l’aigua del torrent dels Masos que el pont creua i amenaçaven greument la seva estabilitat.

També han finalitzat les obres de condicionament del vial de comunicació des del camí dels Masos -que comunica Figuerola amb Fontscaldes i Valls- fins a la Torre de la Mixarda. S’han adaptat cinc quilòmetres de camí, netejant les vores i els matges i incrementant la seva amplada en alguns trams. També s’ha incorporat senyalització vertical per als vehicles, amb límits de velocitat, preferències de pas i de perill per zona inundable en tot el seu recorregut.

Amb aquestes obres es consolida el projecte turístic i patrimonial de Figuerola del Camp i augmenta el poder d’atracció de visitants de l’Alt Camp.